Telegraaf: ‘Van der Vaart wil onder huwelijk met Sabia uit’

De keuze van Rafael van der Vaart voor Sevilla zou niet alleen uit sportief oogpunt zijn geweest. Volgens De Telegraaf zou de middenvelder zo ook onder zijn huwelijk met Sabia Engizek uitkomen. De relatie tussen de twee zou al een tijdje niet goed lopen en nu vieren ze ook apart van elkaar vakantie.

Volgens de krant is het vrijwel zeker dat Rafael en Sabia inmiddels uit elkaar zijn. ‘Dat de twee een punt hebben gezet achter hun relatie lijkt wel zeker nu zij zelfs apart van elkaar vakantie vieren; de één bij Marbella, de ander op Ibiza! Voor menigeen komen de problemen als donderslag bij heldere hemel. Maar ingewijden weten dat het al een tijdje rommelde tussen Raf en Sab die eerder nog de indruk wekten deze zomer te zullen trouwen’, zo valt er te lezen.

De breuk zou te maken hebben met het feit dat Sabia ernstig twijfelt aan de ideeën van de oud-Ajacied over hun toekomst samen. Insiders hebben laten weten dat vooral de keuze voor Sevilla bij haar in het verkeerde keelgat is geschoten. Niet alleen krijgt de oud-speler van HSV daar het minste salaris, maar ook zou hij zo onder een huwelijk uit komen.

Praat Mee!