‘Afellay biedt zich aan bij Lazio Roma’

Ibrahim Afellay is momenteel clubloos en is naarstig op zoek naar een nieuwe werkgever. De Marokkaanse Nederlander kan terugkeren bij PSV, maar zelf prefereert de middenvelder een langer verblijf in het buitenland. Aangezien de clubs niet in de rij staan voor Afellay, gaat hij ook zelf op zoek naar een nieuwe werkgever. De Oranje-international zou zich volgens Sportmediaset hebben aangeboden bij Lazio Roma.

Lazio heeft het aanbod in beraad genomen en zou serieus nadenken om hem op te nemen in de selectie. De Italianen beginnen over een aantal weken aan de voorrondes van de Champions League en willen zich nog graag versterken met een aantal spelers. Gezien de ervaring die Afellay heeft opgedaan in het miljoenenbal en zijn transfervrije status beschouwt Lazio hem als een interessante optie.

Olympiakos

Afellay speelde het afgelopen jaar op huurbasis voor Olympiakos, maar daar raakte hij in de loop van het seizoen zijn basisplaats kwijt. Tot voor kort stond de oud-speler van Schalke 04 onder contract bij FC Barcelona, dat hem in 2011 overnam van PSV. In Catalonië wist Afellay nooit een basisplaats te veroveren. (Foto: Instagram)

Praat Mee!