‘Als Robin een nieuwe club gevonden heeft, brengen we dat wel naar buiten’

Robin van Persie meldt zich vandaag (maandag) gewoon voor de eerste training van Manchester United, ondanks dat hij op de nominatie staat om verkocht te worden. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Kees Vos gezegd tegen Voetbal International.

Een transfer naar Turkije lonkt nog altijd voor Van Persie. The Guardian wist te melden dat de spits van het Nederlands elftal een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Fenerbahçe, terwijl ook Besiktas zich serieus mengt in de strijd om Van Persie. Vos wil niets loslaten over een mogelijke transfer van de 31-jarige aanvaller. ‘Dat doen wij nooit, dat is een afspraak met onze cliënten. Wel kan ik zeggen dat Robin zich morgen gewoon bij Manchester United meldt voor de eerste training’, aldus de zaakwaarnemer van Van Persie.

Fenerbahçe

Het bericht van The Guardian over een ophanden zijnde transfer naar Fenerbahçe lijkt overigens iets te voorbarig te zijn. De Turken moeten namelijk melding maken van onderhandelingen met spelers, omdat het een beursgenoteerde club is. Ook uit de woorden van Vos is op te maken dat het nog lang niet zo ver is. ‘Als Robin een nieuwe club gevonden heeft, brengen we dat wel naar buiten. En ik ben ook gewoon in Nederland nu.’

Praat Mee!