Van der Vaart en Sabia uit elkaar

Het is definitief over en uit tussen Rafael van der Vaart en Sabia Engizek. De pikante relatie duurde twee jaar, na de scheiding tussen Sylvie Meis en de middenvelder. Volgens een familielid van Raffie is het voor iedereen beter dat Van der Vaart en Sabia, de voormalige hartsvriendin van Sylvie, uit elkaar gaan.

‘Wij zijn blij dat het voorbij is. Voor hem is het ook beter’, vertelt de bron tegenover Shownieuws. Hoewel de twee zich op leken te maken voor een bruiloft, is de realiteit anders. Tóch maakt de familie van Van der Vaart zich geen zorgen om het liefdesleven van de voormalig Oranje-international. ‘Ooit gaat hij wel trouwen. Als hij iemand heeft gevonden die bij hem past.’

De breuk tussen Rafael en Sabia hing al een tijdje in de lucht, maar is toch zeer opvallend te noemen. Eerder leek Van der Vaart namelijk nog zo zeker over hun toekomst. ‘We willen en gaan trouwen! Sabia wordt mijn vrouw! We zijn heel erg gelukkig en willen samen oud worden’, waren de woorden van de ex-Ajacied tegenover Story.

Wellicht gooide de overstap van Van der Vaart van Hamburger SV naar Real Betis roet in het eten. De Telegraaf meldde eerder al dat Sabia de transfer verkeerd zou hebben opgevat. Laatstgenoemde, de voormalige vrouw van ex-international Khalid Boulahrouz, zou Van der Vaart er van beschuldigen dat hij in Spanje een huwelijk zou willen ontlopen.

Praat Mee!