Bild: ‘Bayern wil Robben naar United laten gaan’

Bild heeft dinsdagmorgen een opmerkelijk bericht de wereld ingeslingerd. Volgens de Duitse krant wordt Arjen Robben door Bayern München mogelijk ingezet als ruilmiddel om Ángel Di María los te weken bij Manchester United.

Naast Robben zou Der Rekordmeister ook Thomas Müller hebben aangeboden bij de club van trainer Louis van Gaal. De Duitse spits heeft volgens Bild al een oriënterend gesprek gehad met United. Bayern wil de vraagprijs voor Di María drukken en lijkt daar wel heel ver in te willen gaan. Bovenop Robben en Müller zou de Beierse clubleiding namelijk bereid zijn om nog een transfersom te betalen.

Het is niet de eerste keer dat de twee Europese grootmachten in gesprek zijn over een transfer. Bastian Schweinsteiger werd in een eerder stadium al in verband gebracht met een overstap naar United. Van Gaal lijkt zijn middenveld een dezer dagen echter te versterken met Morgan Schneiderlin van Southampton. De 25-jarige controleur moet voor meer concurrentie zorgen op het middenrif bij The Red Devils. (Foto: Instagram)

Praat Mee!