Cillessen: ‘Houd mij totaal niet bezig met United’

Manchester United wordt al enkele weken in verband gebracht met Jasper Cillessen. De eerste doelman van het Nederlands elftal staat hoog op het lijstje bij manager Louis van Gaal om David de Gea op te volgen, mocht hij deze zomer een transfer maken. Cillessen reageert op de officiële website van Ajax voor de eerste keer op de geruchten over een vertrek naar Engeland.

‘Natuurlijk krijg je er wel iets van mee via de media. Maar ik houd me er eigenlijk totaal niet mee bezig en ik heb ook niets gehoord van mijn zaakwaarnemers’, vertelt de 23-voudig international. ‘Ik heb het bij Ajax fantastisch naar mijn zin en ben vandaag met heel veel plezier weer begonnen’, aldus Cillessen, die vanwege verplichtingen bij Oranje later aansloot in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Afgaande op de woorden van Cillessen lijkt de kans op een zomerse transfer niet al te groot. Marc Overmars, technisch directeur van de Amsterdammers, stelde eerder al dat een vertrek van de sluitpost niet bespreekbaar is. ‘Ook niet voor 25 miljoen euro’, verduidelijkte de oud-international, die daarmee verwees naar het bedrag dat United over zou hebben voor Cillessen.

Praat Mee!