‘Tweede Oranje-aanvaller op schaduwlijst PSV’

Naast Steven Berghuis mag ook Ola John zich verheugen op de interesse van PSV. De eenmalig Oranje-international zou bij het afketsen van de transfer van de Uruguayaan Gaston Pereiro mogen rekenen op een belletje uit Eindhoven, zo weet het Portugese medium A Bola.

De regerend landskampioen is nog altijd op zoek naar versterking voor de flanken, nadat Memphis Depay deze zomer een transfer maakte naar Manchester United. De komst van de Belgische aanvaller Maxime Lestienne is nog altijd niet afgerond, terwijl ook de onderhandelingen met Pereiro voortkabbelen.

PSV kijkt daarom ook naar andere opties. Het Eindhovens Dagblad wist in juni te melden dat Berghuis wordt gezien als een goed alternatief. Daar komt nu ook de naam van John bij, die in 2012 FC Twente verliet voor Benfica. De jongere broer van Collins John zou wel wat lager op het wensenlijstje staan, onder meer vanwege het riante salaris dat de in Liberia geboren Nederlander opstrijkt in Lissabon.

Swansea City

John zag eerder nog zijn gedroomde transfer naar Swansea City afketsenThe Swans bereikten eind mei een persoonlijk akkoord met de 23-jarige vleugelspits, maar struikelden uiteindelijk over de vraagprijs van circa acht miljoen euro.

Praat Mee!