Keeper verbaast Excelsior via Twitter: ‘Casillas hadden we een kans willen geven’

Theo Timmermans heeft vroegtijdig afscheid genomen van Excelsior. De doelman was op proef bij de Rotterdamse club, maar liet weten niet te willen blijven. Dit deed hij op een bijzondere manier, hij bracht de club namelijk op de hoogte door middel van een bericht op Twitter.

Alfons Groenendijk, trainer van Excelsior, had Timmermans nog willen testen tijdens een oefenwedstrijd. Zo ver kwam het echter nooit. ‘Ik wil eerlijk zijn. Op dit moment pas ik niet bij Excelsior: ik gun mezelf geen vrije dag(en). Bedankt voor de afgelopen week!!’, plaatste de doelman op zijn Twitter. Pas een kwartier later bracht hij de clubleiding van de Rotterdammers op de hoogte.

Tegenover Voetbal International reageerde de Excelsior-coach verbaasd. ‘Die boodschap verraste me wel. Maar goed, het is zijn beslissing. Even goede vrienden. Kijk, als we nou Iker Casillas op proef hadden gehad, dan had ik na twee dagen waarschijnlijk wel een beslissing genomen of we hem in zouden lijven. Nu wilden we eerst even kijken hoe Theo het tijdens een wedstrijd zou doen.’ (Foto: Wikimedia commons, Wikifrits)

Praat Mee!