Zaakwaarnemer Van Persie: ‘Nog geen akkoord’

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio en het Turkse mediumm Cumhuriyet was er woensdagavond sprake van een persoonlijk akkoord tussen Fenerbahçe en Robin van Persie. De zaakwaarnemer van de spits, Kees Vos, meldt echter dat hier nog geen sprake van is.

‘De zaken staan er niet anders voor dan enkele dagen geleden’, zo laat Vos weten tegenover Voetbal International. Volgens diverse media moet alleen Manchester United nog akkoord gaan met de deal om de transfer rond te maken. Dat nieuws wil de zaakwaarnemer van de Nederlands international echter nog niet bevestigen.

In een reactie enkele dagen eerder liet Vos weten de berichten over een transfer voorbarig te vinden. ‘Als Robin een nieuwe club gevonden heeft, brengen we dat wel naar buiten. En ik ben ook gewoon in Nederland nu.’  Die situatie is dus momenteel niet veranderd. Ook lijkt een snelle overgang om een andere reden onwaarschijnlijk. Fenerbahçe is een beursgenoteerde club waardoor er melding moet worden gemaakt van onderhandelingen met spelers, zoals ook bij de overgang van Nani gebeurde.

Praat Mee!