Fenerbahçe opent onderhandelingen met Van Persie

Waar de zaakwaarnemer van Robin van Persie eerder op de dag nog aangaf dat er geen akkoord ligt tussen Fenerbahçe en de spits van het Nederlands elftal, heeft de Turkse club inmiddels naar buiten gebracht dat de onderhandelingen zijn geopend met Van Persie. Alles lijkt erop te wijzen dat de aanvaller van Manchester United zijn loopbaan vervolgt bij De Gele Kanaries.

Volgens Voetbal International wijzen de geopende onderhandelingen op een zeker lijkende transfer. Fenerbahçe is als beursgenoteerde onderneming verplicht om open kaart te spelen als het aankomt op het aantrekken van nieuwe spelers, zoals het laatst ook deed met Nani. De oud-ploeggenoot van Van Persie verkaste niet veel later na het bekendmaken van de onderhandelingen naar Fenerbahçe.

De voormalige club van Dirk Kuyt eindigde vorig seizoen als tweede achter aartsrivaal Galatasaray en is er dan ook alles aan gelegen om dit jaar het kampioenschap te veroveren. Met Van Persie als centrumspits denkt de club uit Istanboel zich te kunnen bombarderen tot de absolute titelfavoriet. Bij een kampioenschap mag Fenerbahçe de vierde ster op het shirt dragen, die symbool staat voor twintig landstitels. (Foto: Twitter)

Praat Mee!