Sneijder wordt mogelijk wederom herenigd met Huntelaar

Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar speelden in clubverband zowel samen bij Real Madrid als bij Ajax. Wellicht staan de twee Oranje-internationals binnenkort wederom bij dezelfde club onder contract. Galatasaray heeft namelijk interesse in de diensten van de spits van Schalke 04.

Huntelaar staats sinds enkele weken op de radar van de regerend kampioen van Turkije, maar vooralsnog is Galatasaray nog niet concreet geworden voor de aanvaller van het Nederlands elftal. Dat heeft vooral te maken met de vraagprijs van Huntelaar. Het tot medio 2017 lopende contract van de oud-Ajacied kan voor 5,5 miljoen euro worden afgekocht.

Cüneyt Tanman, technisch directeur van Galatasaray, gaat tegenover de Turkse krant Bügun in op de geruchten over de mogelijke komst van Huntelaar. ‘Er zijn nog geen gesprekken geweest tussen de clubs. We denken er ook nog niet over na over of het goed zou zijn of niet’, aldus de bestuurder.

‘We twijfelen niet aan zijn kwaliteiten’, gaat Tanman verder. ‘Alleen is het een speler die de club veel geld kan kosten. Op dit moment is de situatie daarom nog niet helder.’ (Foto: Football.ua, Wiki Commons)

Praat Mee!