‘Van Persie voelt zich verraden door Van Gaal’

Bij het Nederlands elftal werkten Robin van Persie en Louis van Gaal nog succesvol samen, maar de relatie tussen de twee is inmiddels flink bekoeld. The Sun pakt vrijdag uit met een sappig verhaal over de Oranje-spits en de oud-bondscoach. Volgens de Engelse krant is Van Persie helemaal klaar met Van Gaal, die hem zou hebben verraden. 

De manier waarop Van Gaal in de laatste paar weken van het seizoen is omgegaan met Van Persie, zou bij de 31-jarige spits in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Nadat de voormalig aanvaller van Arsenal en Feyenoord was hersteld van een enkelblessure, moest hij het seizoen volmaken bij de beloften van Manchester United. Bij de start van de voorbereiding zou tevens het een en ander duidelijk zijn geworden voor de oud-aanvaller van Arsenal en Feyenoord.

Van Persie stond aanvankelijk niet te springen om te vertrekken bij Manchester United, maar inmiddels is de Nederlander daarop teruggekomen. En dus lijkt het slechts een kwestie van tijd totdat de Rotterdammer een contract tekent bij een andere club. Fenerbahçe is de voornaamste kandidaat om Van Persie vast te leggen. Donderdag maakte de Turkse club bekend dat de onderhandelingen met de 98-voudig international zijn geopend. (Foto: Instagram)

The Sun Van Gaal Van Persie

Praat Mee!