Huntelaar gaat niet in op Turkse interesse: ‘Richt mij op Schalke’

Ondanks interesse van Galatasaray blijft Klaas-Jan Huntelaar gewoon bij Schalke 04. Dat heeft de 31-jarige spits bevestigd in een interview met Ruhr Nachrichten. Huntelaar heeft het uitstekend naar zijn zin in Duitsland en verlengde afgelopen seizoen nog zijn contract bij de club uit Gelsenkirchen.

Vorige week liet de technisch directeur van Galatasaray in de Turkse media weten dat er nog geen gesprekken waren gevoerd met Huntelaar. Desalniettemin dacht de clubleiding van de twintigvoudig kampioen er wel over na om de interesse in de oud-speler van Real Madrid, AC Milan en Ajax te concretiseren.  Dat heeft inmiddels weinig zin meer, zo laat Huntelaar zelf weten.

‘Ik heb mijn contract verlengd in de winter en ik voel me hier zeer comfortabel’, vertelt de Achterhoeker over zijn nieuwe verbintenis, die hem tot 2017 aan Die Köningsblauen verbindt. ‘Ik zal me gewoon richten op Schalke.’ Huntelaar zou ook in beeld zijn bij Lazio Roma, dat op zoek is naar concurrentie voor Miroslav Klose. De club van Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Edson Braafheid kan eveneens een streep zetten door de goaltjesdief van het Nederlands elftal.

Praat Mee!