Van der Vaart gespot in gezelschap van brunette

Echt rouwig is Rafael van der Vaart niet om zijn breuk met Sabia Engizek. Nog geen twee weken nadat bekend werd dat de relatie van het showbizzkoppel op de klippen was gelopen, zijn er foto’s opgedoken in het weekblad Privé waarop is te zien dat de middenvelder van Real Betis het wel heel gezellig heeft met een knappe brunette. 

Nadat Van der Vaart vakantie heeft gevierd met zijn zoontje Damian, was hij weer helemaal alleen op de stranden van de Costa del Sol. Althans, zo leek het. De 32-jarige international blijkt namelijk in het gezelschap van een onbekende dame nog volop te genieten van zijn vrije dagen. De twee zouden niet van elkaars zijde wijken in Zuid-Spanje en zijn al zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd.

Ramon van der Vaart had zijn zoon nog wel zo gewaarschuwd om zijn liefdesleven voorlopig op een lager pitje te zetten. ‘Doe nou rustig aan. En val in Sevilla niet op de eerste de beste flamencodanseres..’, zei de vader van Raf nadat de relatie van zijn oudste zoon tot een einde was gekomen. Maar daar heeft de oud-Ajacied klaarblijkelijk geen boodschap aan…

Nieuwe vriendin Van der Vaart

Van der Vaart nieuwe liefde

Praat Mee!