Gazzetta: ‘Kishna akkoord met Lazio’

Volgens het Italiaanse Gazzetta Dello Sport zou Ricardo Kishna een principeakkoord hebben bereikt met Lazio. De international van Jong Oranje heeft een contract aangeboden gekregen tot medio 2019 met een jaarsalaris van een miljoen euro netto. De transfer is nog niet afgerond, want zowel Ajax als Lazio Roma moeten nog tot een akkoord komen.

De buitenspeler van Ajax wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar de Serie A en zijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, sprak daar ook openlijk over in de media. Afgelopen nacht zei Raiolo nog dat er geen akkoord is bereikt vanwege de vele aanbiedingen die hij voor Kishna had binnen gekregen. Door de komst van Amin Younes lijkt het erop dat er geen plek meer is voor de ‘lastige’ buitenspeler en kiest hij voor een vertrek uit de hoofdstad.

Sinds zijn komst bij de A-selectie van Ajax 1 lag de buitenspeler regelmatig in de clinch met Frank de Boer. Vorig seizoen leidde dat zelfs tot verbanning van de selectie voor een week, maar later meldde zowel speler als trainer dat alles was uitgepraat. De aanvaller speelde vorig seizoen 37 wedstrijden en kwam zes keer tot scoren. Onderhandelingen over een nieuw contract verliepen stroef, vooral vanwege het gebrek aan vertrouwen.

Foto: instagram

Praat Mee!