FC Groningen wijst bod op gewilde Chery af

FC Groningen heeft een bod op Tjaronn Chery afgeslagen van de Engelse Championship club Queens Park Rangers, dit meldt HITC Sport. Ook zou Chery zelf geen trek hebben in een avontuur bij de ploeg van Leroy Fer, de spelmaker mikt op een club uit de Premier League.

De middenvelder van Groningen is na zijn succesvolle seizoen zeer gewild, maar mikt op het allerhoogste op zowel sportief als financieel gebied. De 27-jarige technicus heeft een voorkeur voor de Premier League en de Bundesliga, tot op heden toonde alleen Aston Villa concrete interesse in de neo-international.

Andere clubs die geïnteresseerd zijn in de spelmaker van de Trots van het Noorden zijn onder meer Lazio Roma, Galatasaray en Werder Bremen, maar concreet werden deze niet. Eerder deze maand zou Chery een aanbieding van een Chinese club naast zich neer hebben gelegd omdat hij nog liever niet vertrekt naar het verre oosten. Maar als er geen club komt die aan zijn wensen voldoet, dan gaat de Oranje-stagiaire kijken naar aanbiedingen uit het Midden-oosten en Azië.

Praat Mee!