Hoge verwachtingen voor Lens: ‘Hopelijk zien supporters mijn kwaliteiten snel’

Jermain Lens werd woensdag naar Sunderland gehaald als een van de duurste aankopen in de clubhistorie. Slechts vijf keer eerder werd er boven de twaalf miljoen euro voor een speler betaald. De verwachtingen zijn dus hoog bij de club van trainer Dick Advocaat.

‘Nadat hij vorig seizoen bij Sunderland werd aangesteld ben ik de club gaan volgen’, vertelt de aanvaller op de clubwebsite van Sunderland. ‘In mijn ogen heeft Sunderland een uitstekende ploeg, dus ik ben blij om hier te zijn. Ik kan als links- of rechtsbuiten uit de voeten en kan ook als spits spelen. Mijn kwaliteiten? Ik ben snel, ik kan een doelpunt maken en kansen creëren. Hopelijk gaan de supporters dat snel genoeg zien.’

Lens kijkt vooral uit naar de derby tegen Newcastle United. ‘Daar heb ik afgelopen seizoen beelden van bekeken. De fans maakten toen een fantastische indruk op me. Ik heb dus een goede indruk van de achterban van deze club. Hopelijk staan ze komend seizoen op dezelfde manier achter de ploeg’, zo besloot de kersverse aankoop.

Praat Mee!