Strootman krijgt opnieuw terugval in herstel

Volgens Italiaanse media heeft Kevin Strootman opnieuw een terugval gekregen in zijn herstel. Naar verwachting zal de middenvelder pas in december weer beschikbaar zijn. De middenvelder van AS Roma raakt in januari van dit jaar geblesseerd aan zijn knie in de wedstrijd tegen Fiorentina en moest de rest van het seizoen aan zich voorbij laten gaan. Een frisse start zit er dus, opnieuw, niet in voor de Nederlandse Romein.

De 25-jarige Strootman haakte tijdens de voorbereiding aan bij zijn teamgenoten en hoopte om bij de start van de Serie A weer 100 procent fit te zijn. Door de terugval moet hij nu echter de competitiestart en de interlands in september, oktober en november missen. Zijn laatste interland dateert alweer van 5 maart 2014, waar het Nederlands elftal met 2-0 verloor van Frankrijk.

Sinds zijn komst bij AS Roma in 2013 kwam de voormalig middenvelder van onder meer Sparta, FC Utrecht en PSV tot maar 31 wedstrijden. Hij kende een ijzersterk debuutseizoen en werd vooral geprezen om zijn werklust en sterke spel bij de Romeinen. Maar door een afgescheurde kruisband in maart 2014 moest hij zijn opmars staken.

Praat Mee!