Van der Wiel: ‘Ik hoop speler van PSG te blijven’

Oranje-international Gregory van der Wiel is in voorbereiding op zijn vierde seizoen bij de Franse topclub Paris Saint-Germain. De rechtsback maakte zaterdag zijn eerste minuten van het seizoen tegen Benfica en hoopt komend seizoen op een vaste basisplaats bij de Parijzenaren. 

Na afloop van het oefenduel sprak Van der Wiel met L’Equipe over zijn toekomst bij PSG. ‘Ik ben nog steeds speler van PSG en natuurlijk hoop ik dat dat zo blijft. Ik weet niet of ik mijn contract ga verlengen, daarvoor moet je bij de club zijn. Ik concentreer mij nu op de voorbereiding met mijn ploeggenoten’, aldus de rechtsback.

De voormalig ajacied staat nog tot de zomer van 2016 onder contract in de Franse hoofdstad en speelde 105 wedstrijden. De afgelopen seizoen was hij vaak een goed koppel met de aanvalsleider Zlatan Ibrahimovic en leverde bijna al zijn assists (17) op de Zweedse superspits af. De laatste weken werd er gespeculeerd dat de back mocht uitkijken naar een nieuwe club en dat AS Roma verregaande interesse had in de 27-jarige verdediger.

Bron: Instagram

Praat Mee!