Ron Vlaar 4 maanden uitgeschakeld na operatie

Voor Ron ‘beton’ Vlaar zit het eerste deel van het nieuwe seizoen er al op. De geharde mandekker moet na zijn knieoperatie vier maanden toekijken en heeft ook nog steeds geen nieuwe club gevonden. Hierdoor mist Vlaar de cruciale EK-kwalificatie wedstrijden met Oranje in september. 

Vlaar was na vorig seizoen transfervrij en het leek hem het ideale moment om een operatie aan zijn knie te ondergaan. Na een kleine operatie zou de mandekker na vier weken weer 100 % fit zijn. Maar het blijkt nu dat de centrale verdediger minimaal vier maanden nodig heeft om speelklaar te zijn. De 31-jarige international lijkt nu zijn eigen glazen te hebben ingegooid voor een eventuele transfer.

Vorige week werd de voormalig verdediger van AZ en Feyenoord gesignaleerd bij Lazio Roma, die ook aangaven dat de mandekker was aangeboden bij de club. Het leek erop dat Vlaar een contract zou gaan tekenen waar zijn voormalig ploeggenoot Stefan de Vrij ook speelt. Maar nu de international vier maanden eruit ligt zal het lastig worden om nog een nieuwe club te vinden.

Foto: Instagram

Praat Mee!