Feyenoord de markt op door dubbele blessure van Beek

De centrumverdediger van Feyenoord en Jong Oranje Sven van Beek staat twee tot drie maanden aan de kant vanwege een blessure aan zowel de enkel als de knie. Doordat er geen waardige vervanger in de Feyenoord selectie rondloopt moet de club snel op zoek naar een nieuwe verdediger. 

Na het vertrek van voormalig Oranje-internationals Joris Mathijsen en Khalid Boulahrouz hebben de Feyenoorders alleen nog Terence Kongolo en Wessel Dammers als echte centrumverdedigers in de selectie rondlopen. Laatstgenoemde maakte in de oefenwedstrijd tegen VVV (2-1 verlies, red.) een slechte indruk en is volgens de technische staf nog niet klaar voor een basisplaats.

Voor coach Giovanni van Bronckhorst betekent dat er nog snel gezocht moet worden naar een vervanger. Eerder meldde de voormalig Oranje-aanvoerder al dat zijn prioriteiten lagen bij centrale verdedigers, maar tot op heden heeft technisch directeur Martin van Geel alleen het middenveld en de aanval versterkt. In de wandelgangen is de naam van Jan-Arie van der Heijden veelvuldig genoemd als nieuwe versterking, maar door beide kampen is dit gerucht nog niet bevestigd.

foto: instagram

Praat Mee!