Ruwe diamant Ajax op weg naar SS Lazio

SS Lazio heeft zich officieel gemeld bij Ajax voor vleugelspeler Ricardo Kishna. De international van Jong Oranje heeft al een principeakkoord bereikt met de Romeinen en hoopt deze week nog gepresenteerd te kunnen worden, zo meldt De Telegraaf.

De transfer van Kishna zit er al een lange tijd aan te komen. De relatie tussen coach Frank de Boer en de buitenspeler is al een lange tijd bekoeld en lijkt ook niet meer goed te komen. Daarnaast zou Mino Raiolo een grote inbreng hebben gehad om een breuk te forceren met de recordkampioen. De Italiaanse zaakwaarnemer zou dit weekend in Brussel hebben onderhandeld met de clubleiding van Lazio.

Volgens meerdere Italiaanse media kan de technicus een vierjarig contract ondertekenen en zou Ajax drie miljoen euro opleveren. Zelf wil Kishna niet vertrekken bij de Amsterdammers, maar door het aantrekken van Amin Younes en de terugkeer van Viktor Fischer lijkt het een makkelijke optelsom en kiest hij daarom eieren voor zijn geld. Als de transfer daadwerkelijk doorgaat is hij de derde Nederlander in dienst bij Lazio, waar Stefan de Vrij en Edson Braafheid al onder contract staan.

Praat Mee!