Nieuwe wending Van der Vaart-soap: Sabia zwanger!

Volgens verschillende Duitse media is Sabia Engizek in verwachting, dit is dus waarschijnlijk de reden waarom de (voormalige) vriendin van Rafael van der Vaart niet mee is gegaan naar Sevilla waar de middenvelder nu speelt. 

Een betrouwbare bron vertelt dat Sabia in haar tweede maand is en ze Rafael niet achterna is gegaan omdat zij in Hamburg wil blijven vanwege de medische zorg. ‘Ze wil graag haar eigen doktoren, want die kennen haar geschiedenis met haar eerdere zwangerschappen.’ De afgelopen weken werd er gezegd dat de twee tortelduifjes uit elkaar zouden zijn en dit werd zelfs bevestigd door familieleden van de voormalig Oranje-international. Maar door de zwangerschap van Sabia krijgt de zogenoemde breuk een nieuwe wending.

De 37-jarige Sabia en de voetballer van Real Betis willen al langere tijd samen een kindje, maar de eerste zwangerschap mondde uit in een persoonlijk drama. Of Rafael bij Sabia blijft is nog maar de tweede vraag, woensdag doet Engizek een uitgebreid verhaal in de Privé over haar situatie met Van der Vaart.

Bron: Paul Blank. Wiki Commons

Praat Mee!