Anita heeft zin in het nieuwe seizoen: ‘We gaan voor top 10’

Drievoudig Oranje-international Vurnon Anita legt de lat hoog voor Newcastle United in aanloop naar het nieuwe seizoen. De Premier League club versterkte zich onder meer met Georginio Wijnaldum en Aleksander Mitrovic en de middenvelder denkt dat The Magpies een goed seizoen kunnen draaien. 

‘We hebben met Steve McClaren een nieuwe manager en iedereen heeft er heel veel zin in het nieuwe seizoen. Er hangt hier een goede sfeer,’ zegt Anita in gesprek met The Newcastle Chronicle. ‘We zijn nu met vijf Nederlandse spelers en het is aan ons de taak om goed en verzorgd voetbal te spelen.’

De huidige coach van Newcastle United heeft sinds zijn aantreden bij de club al verschillende transferrecords verbroken en hoopt dit jaar Europees voetbal te gaan halen met zijn ploeg. Ook de voormalig speler van Ajax heeft vertrouwen in zijn nieuwe coach. ‘Hij is een erg goede trainer. Ik denk dat wonder hem weer mee gaan doen voor de top-tien. Daarnaast zijn we al heel hard aan het trainen op onze nieuwe speelstijl. Het is belangrijk dat we goed aan de competitie beginnen,’ zo klinkt het.

Praat Mee!