Feyenoord zet deur voor Vlaar open

Feyenoord biedt de transfervrije Ron Vlaar mogelijk uitkomst. Volgens Voetbal International kan de Oranje-international terugkeren bij de club waar hij tussen 2006 en 2012 eerder onder contract stond. 

De clubleiding van de Rotterdammers is bereid om Vlaar onderdak te bieden tijdens zijn revalidatie. De Noord-Hollander werd vorige week in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam geopereerd aan zijn knie en moet daar enkele maanden van herstellen. Eerder ging Vlaar er nog vanuit dat hij vier weken langs de kant zou staan.

Feyenoord beschouwt Vlaar als een welkome versterking voor de defensie, nadat voormalig international Joris Mathijsen eind juni te horen kreeg dat zijn contract in de havenstad niet werd verlengd. De kans dat Vlaar daadwerkelijk terugkeert bij Feyenoord, is volgens VI niet al te groot. De mandekker moet in Rotterdam genoegen nemen met een salaris dat vele malen lager ligt dan hij gewend is.

Van der Heijden

Naast Vlaar heeft Feyenoord ook zijn zinnen gezet op Jan-Arie van der Heijden. De oud-Vitessenaar is eveneens transfervrij en is nog altijd op zoek naar een nieuwe werkgever. (Foto: Dmitrij Nejmyrok, Wiki Commons)

Praat Mee!