Sabia maakt einde aan bizarre soap: zwanger en nog altijd samen met Van der Vaart

Sabia Engizek heeft een einde gemaakt aan alle geruchten rond haar persoon. Tegenover de Privé laat de ex van voormalig international Khalid Boulahrouz weten dat ze nog altijd samen is met Rafael van der Vaart en in verwachting is van hun eerste kindje.

Geen krant negeerde de afgelopen weken de soap rond Van der Vaart en Sabia. De relatie van het veelbesproken showbizzkoppel zou op de klippen zijn gelopen, en Van der Vaart leek alweer een nieuwe vriendin te hebben. Maandag kwam daar nog eens het nieuws bij dat Sabia in verwachting zou zijn van hun eerste kindje. Alleen dat laatste blijkt op waarheid te zijn berust.

‘Ik heb mezelf een tijd geleden voorgenomen niet meer te reageren op wat ik hoor en lees over mezelf en over mij en Rafael’, begint Sabia haar verhaal. ‘In het begin van onze relatie had ik slapeloze nachten over wat er allemaal beweerd werd, maar die tijd heb ik achter me gelaten.’

Dat Sabia niet meeging op vakantie naar de Spaanse Costa del Sol was een bewuste keuze, zo vertelt ze nu. ‘Ik besefte dat het beter was voor Raf, voor mij en onze schatjes van kinderen. En niet in de laatste plaats voor mijn gezondheid. Zeker op dit moment. Stress moet ik vermijden’, sluit de 37-jarige voetbalvrouw af.

Praat Mee!