Clasie mist mogelijk afscheidswedstrijd bij Feyenoord

Voor Jordy Clasie staat donderdag zijn afscheid bij Feyenoord op het programma. Zijn nieuwe ploeg, Southampton, speelt dan in de Kuip tegen de Rotterdammers. Daarnaast wordt er die avond ook afscheid genomen van Graziano Pellè en trainer Ronald Koeman.

Het is echter nog maar de vraag of de middenvelder bij zijn eigen afscheid aanwezig zal zijn. De vriendin van de 24-jarige speler gaat namelijk zeer binnenkort bevallen. ‘Dat kan roet in het eten gooien’, zo vertelt Koeman in gesprek met RTV Rijnmond. ‘Het zou voor hem natuurlijk prachtig zijn, maar het beste is als zijn tweede kind op vrijdag komt. Hij heeft van ons alvast het weekend vrij gekregen en hij mag in Nederland blijven.’

Ook liet de trainer tijdens hetzelfde interview al weten dat ex-Feyenoorder Pellè sowieso minuten zal gaan maken tijdens het oefenduel. Donderdag treffen beide ploegen elkaar vanaf 20.00 uur in de Kuip. Voor de Engelsen alvast een goede test voor de Europa League, waar ze met Vitesse opnieuw een Nederlandse tegenstander tegenover zich zullen hebben.

Praat Mee!