Koeman klaar bij oude club: ‘Hebben ze nu genoeg geholpen’

Nu Jordy Clasie binnengehaald is, is Ronald Koeman voorlopig klaar met winkelen bij Feyenoord. De trainer liet weten nog genoeg talenten op zijn lijstje te hebben staan, maar geen daarvan is in dienst van de Rotterdamse club. ‘We hebben ze nu wel genoeg geholpen dacht ik.’

Koeman verblijft momenteel met Southampton in Nederland voor een trainingskamp. Tijdens een persconferentie werd hem gevraagd naar de mogelijke interesse van de Engelse ploeg in Feyenoorder Tonny Vilhena. ‘Wij hebben heel veel talenten van Nederlandse clubs op ons lijstje staan. Maar op dit moment zijn we klaar met spelers van Feyenoord’, zo reageerde hij tegenover RTV Rijnmond.

Voorlopig hoeft Feyenoord dus niet op meer geld uit Engeland te rekenen. ‘We hebben ze genoeg geholpen nu, denk ik’, grapte de oud-trainer van de Rotterdammers. In een jaar tijd verdiende de club door transfers maar liefst 23 miljoen euro aan Southampton. Aankomende donderdag staan beide ploegen tijdens een oefenduel in de Kuip tegenover elkaar.

Praat Mee!