Van Gaal kan streep zetten door komst Ramos

Louis van Gaal kan in de zoektocht naar een centrale verdediger een streep zetten door de naam van Sergio Ramos. Real Madrid-trainer Rafael Benítez heeft op een persconferentie verzekerd dat de 29-jarige Spanjaard gewoon in Madrid blijft.

‘Sergio blijft. Hij is onze aanvoerder en is een sleutelspeler’, zei de 55-jarige oefenmeester in Melbourne, waar Real Madrid zich voorbereidt op het nieuwe seizoen. ‘Ik heb veel respect voor Louis van Gaal, maar voor mij staat het met honderd procent zekerheid vast dat Ramos bij ons blijft. Zo staat de club er ook in.’

Ramos werd al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, nadat hij een nieuw contractvoorstel van Real naast zich had neergelegd. De Koninklijke is echter niet bereid om mee te werken aan een vertrek. Dat zou onder andere te maken hebben met de fysieke gesteldheid van Raphaël Varane. De 22-jarige Fransman zou volgens El Confidencial chronische knieklachten hebben en daardoor niet een heel seizoen kunnen spelen. (Foto: Илья Хохлов, Wiki Commons)

Praat Mee!