Van Gaal favoriet voor opvolging Moyes

Sinds David Moyes dinsdagochtend ontslagen werd bij Manchester United gaat het in Engeland nergens anders meer over dan de opvolging van de Schot. Louis van Gaal is de absolute topkandidaat.

Van Gaal is na het WK 2014 in Brazilië een vrij man, nadat hij eerder besloot niet verder te gaan bij Oranje. De keuzeheer van het Nederlands Elftal heeft er nooit een geheim van gemaakt graag nog een keer bij een Engelse topclub aan de slag te willen en mede daarom lijkt Manchester United een uitgelezen mogelijkheid.

Bovendien werkt Van Gaal bijzonder prettig samen met United-ster Robin van Persie, ook geen onbelangrijk iets natuurlijk voor de club uit Manchester. In de luwte van Van Gaal zou Ryan Giggs zich kunnen ontwikkelen tot de nieuwe lange termijn oplossing voor Manchester United, terwijl Giggs ook nu al genoemd wordt als mogelijke opvolger van Moyes.

Bij wedkantoor Unibet lopen ondertussen de eerste weddenschappen. De gokker in u kan drie keer zijn inzet terug verdienen als Van Gaal daadwerkelijk de nieuwe manager van United wordt. Ook Ajax-trainer Frank de Boer wordt genoemd in Manchester. Voor hem kun je liefst 35 keer je inzet terug krijgen op Unibet. Tipje: Jürgen Klopp (4x je inzet) heeft al gezegd het niet te willen doen. Doe er uw voordeel mee! (Foto: ING Nederland)

Praat Mee!