VIDEO | Bondscoach Bulgarije werd uitgekleed bij presentatie

VIDEO | Ondanks dat de Bulgaarse bondscoach Ivaylo Petev pas 40 jaar oud is, maakte hij in zijn jonge trainerscarrière al een bizar tafereel mee. De oud-voetballer werd in oktober 2013 aangesteld als trainer van Levski Sofia, maar een dag later vertrok Petev alweer bij de Hongaarse topclub. Reden voor zijn abrupte vertrek was een handjevol woedende Levski-fans, die Petev tijdens zijn presentatie letterlijk uitkleedden. 

‘Wat woensdag is gebeurd, is heel naar en ik wil niet werken in een dergelijke omgeving’, zei Petev in 2013 nadat hij zijn contract had ingeleverd bij het bestuur van Levski Sofia. ‘Ik wilde graag werken bij Levski, maar ik had dit niet verwacht in de 21ste eeuw’, vervolgde de oefenmeester. ‘Dit is abnormaal. Ik ben geen crimineel en geen dief, maar woensdag voelde ik me dat wel.’

Petev, die zaterdag zag hoe ‘zijn’ Bulgarije het Nederlands elftal lootte in de kwalificatiereeks voor het WK 2018, zou de woede van de fans op zijn hals hebben gehaald omdat hij sympathie zou hebben voor CSKA Sofia, de aartsrivaal van Levski.

Bekijk hieronder de gênante beelden van het incident in oktober 2013.

Praat Mee!