‘Everton bereidt bod voor op Van Dijk’

Na Arsenal, Southampton, Sunderland, Newcastle United en Norwich City heeft ook Everton zich gevoegd bij het rijtje geïnteresseerde clubs voor Virgil van Dijk. Volgens The Daily Mail gaat de club uit Liverpool zich met een bod van vijftien miljoen euro melden bij Celtic als John Stones naar Chelsea vertrekt. 

De 21-jarige Engelsman staat in de nadrukkelijke belangstelling van The Blues. Een eerste bod op de centrale verdediger van dertig miljoen euro werd afgewezen door Everton, maar Chelsea is bereid daar nog eens tien miljoen euro bovenop te doen. Bij een vertrek van Stones komt Van Dijk in beeld als opvolger van de viervoudige international van het Engelse nationale elftal.

Celtic wil vooralsnog niet meewerken aan een vertrek van de mandekker. De Schotse kampioen zit middenin de voorrondes van de Champions League en denkt met de aanwezigheid van Van Dijk meer kans te maken op het bereiken van het hoofdtoernooi. De oud-speler van FC Groningen heeft nog een tweejarig contract in Glasgow.

photo credit: Antoon’s Foobar via photopin cc

Praat Mee!