Sabia ziet vader Van der Vaart huis leeghalen

Ondanks dat Sabia Engizek vorige week bekendmaakte dat zij nog altijd gelukkig is met Rafael van der Vaart en in verwachting is van hun eerste kindje, lijkt de familie van de Oranje-international helemaal klaar te zijn met de voormalige hartsvriendin van Sylvie Meis. Een ooggetuige heeft aan Shownieuws laten weten dat Ramon van der Vaart, de vader van de middenvelder van Real Betis, plotseling in Duitsland voor de deur stond bij Sabia om persoonlijke spullen van zijn zoon op te halen. 

‘De vader en een ander familielid waren in de garage en hebben de spullen uit hun gezamenlijke villa weggehaald. Hij heeft een tafel en een stoel meegenomen’, vertelde de ooggetuige aan het showbizz-programma, die zag dat Rafaels vader ook de auto van zijn zoon meenam. Ten tijde van het leeghalen van het huis was Sabia gewoon thuis, maar ze gunde haar schoonvader geen blik waardig.

‘Ze zat op de bank en keek lijdzaam toe hoe de villa werd leeggehaald’, meent de bron van Shownieuws. Ook Ramon had geen behoefte om in gesprek te gaan met Sabia. ‘Het zag eruit alsof hij heel snel de spullen in de auto wilde hebben.’ Het tafereel duurde volgens de ooggetuige ongeveer een uur, waarna de vader van Van der Vaart is teruggereden naar zijn woonplaats Beverwijk.

Praat Mee!