Sylvie Meis naar rechter voor volledige voogdij over zoontje Van der Vaart

Het privéleven van Rafael van der Vaart is de laatste tijd vaker in het nieuws dan hem lief is. Zijn liefdesleven met Sabia Engizek is het gesprek van de dag in de binnen- en buitenlandse roddelbladeren, en nu doet ook zijn ex Sylvie Meis nog een duit in het zakje. Sylvie zou via de rechter de volledige voogdij over hun negenjarige zoontje Damián op willen eisen.

Met dat opmerkelijke nieuws kwam de Privé woensdagmorgen op de proppen. Sylvie zou reeds voorbereidingen hebben getroffen zodat ze een sterk verhaal heeft tijdens de rechtszaak, die binnenkort voorkomt in Hamburg. Het 37-jarige model wil in Zwitserland graag een leventje opbouwen met haar nieuwe vlam Maurice ‘Momo’ Mobetie. Damián is het ontbrekende puzzelstukje in het ideale plaatje dat Sylvie voor ogen heeft.

Van der Vaart en Sylvie maakten in januari 2013 bekend te gaan scheiden, nadat ze ruim zeven jaar waren getrouwd. Het leek een ‘match made in heaven’, maar tijdens een feest op oudejaarsavond kregen de twee slaande ruzie met elkaar. Tweeënhalf jaar later lijkt de kou nog altijd niet uit de lucht en wordt hun enige zoontje de inzet van een nieuwe vete.

Praat Mee!