‘Kongolo dreigt met vertrek bij Feyenoord’

Feyenoord is de afgelopen weken druk in de weer met het halen van versterkingen voor het komende seizoen. Jan-Arie van der Heijden werd al binnengehaald en de club hoopt ook op de handtekening van Eric Botteghin. Terence Kongolo is hier echter alles behalve gelukkig mee.

Giovanni van Bronckhorst liet eerder al weten dat versterking van de Rotterdamse verdediging de prioriteit heeft. Maar wanneer iedereen fit is, heeft de trainer een behoorlijk luxeprobleem. Volgens Voetbal International is nieuwkomer Van der Heijden direct één van de best betaalde spelers in de selectie en het lijkt dan ook niet waarschijnlijk dat hij voor de bank is gehaald.

Afgelopen seizoen speelde Feyenoord met Sven van Beek en Kongolo achterin. Mocht Van Bronckhorst kiezen voor een verdediging met Van der Heijden en Van Beek, dan is de kans groot dat Kongolo genoegen moet nemen met de linksbackpositie. De international liet eerder echter al ontvallen te willen vertrekken mocht dit het geval zijn. Hij werd al  eerder gelinkt aan Galatasaray.

Praat Mee!