Ronald de Boer nog niet klaar met gezinsuitbreiding

Ronald de Boer werd eind mei voor de vijfde keer vader. En net als de vorige vier keer, kreeg hij ook dit maal weer een dochtertje. De 45-jarige oud-voetballer heeft de hoop op een zoontje nog altijd niet opgegeven. De Boer sluit gezinsuitbreiding dan ook niet uit.

‘Bij de vijfde denk je: als je moet kiezen dan zou een jongetje leuk zijn’, geeft de voetbalanalyticus eerlijk toe bij Radio 538. Maar wederom werd hij vader van een meisje. ‘Dit is ook weer een plaatje. Misschien gaat het ooit nog eens gebeuren’, aldus De Boer, die maar wat graag een zoontje zou willen hebben. ‘Dat is wel waar je aan denkt ja.’

Dubbelleven

De Boer heeft al twee volwassen dochters, die hij kreeg uit zijn huwelijk met zijn ex-vrouw Sharon Cohen. Ook tiener Brooke kwam voort uit dat huwelijk. In het diepste geheim bleek de voormalige Oranje-international er een dubbelleven op na te houden met Suze van Rozelaar, met wie hij inmiddels twee kinderen heeft. In augustus 2013 werd dochter Fenna geboren, waarna eind mei Linde ter wereld kwam.

Praat Mee!