VIDEO | Robben luistert rentree op met doelpunt

VIDEO | Arjen Robben heeft zaterdagavond zijn rentree bij Bayern München opgeluisterd met een treffer. De vice-aanvoerder van het Nederlands elftal kon uiteindelijk niet voorkomen dat het VFL Wolfsburg van Bas Dost met de Super Cup aan de haal ging.

Al vroeg in de tweede helft zette Robben zijn ploeg op voorsprong. Douglas Costa, het nieuwe gezicht op de flanken van Der Rekordmeister, snelde aan de linkerkant van het veld zijn directe tegenstander voorbij en bracht met zijn voorzet doelman Koen Casteels in de problemen. De Belgische doelman liet de bal los en werd vervolgens gepasseerd door Robben.

De 31-jarige Nederlander verzuimde vervolgens zelf om de wedstrijd in het slot te gooien. Na een goede voorzet van Thiago Alcántara kon Robben de 2-0 aantekenen, maar de Oranje-international miste jammerlijk. Dat kwam Bayern in de slotfase van de wedstrijd duur te staan. De voor Dost ingevallen Nicklas Bendtner bracht het thuispubliek in de laatste minuut in euforie door de gelijkmaker binnen te tikken. In de daaropvolgende strafschoppenserie was het diezelfde Bendtner die de beslissende penalty voor Wolfsburg tegen de touwen schoot.

Doelpunt Robben

Bekijk hieronder het doelpunt dat Robben maakte bij zijn rentree.

Praat Mee!