Fer krijgt een derde kans in de Premier League

Leroy Fer kan zich klaarmaken voor een nieuw seizoen in de Premier League. De middenvelder degradeerde afgelopen seizoen met QPR voor de tweede keer uit de Premier League, maar Dick Advocaat zou volgens The Sun zijn landgenoot graag naar Sunderland willen halen. 

Volgens The Sun zou het in eerste instantie gaan om een huurperiode met optie tot koop. Volgens het Britse blad zou de deal al zelfs beklonken zijn, maar beide clubs en speler hebben nog niets bevestigd. Als het waar is, dan wordt Fer de derde Nederlandse speler bij The Black Cats naast Patrick van Aanholt en Jeremain Lens.

De Oranje-international stapte in 2013 over van FC Twente naar Norwich City om zijn droom in de Premier League te verwezenlijkenn, maar aan het einde van het seizoen stond Norwich laatste en degradeerde Fer voor de eerste keer. QPR haalde de speler op en zo kreeg de middenvelder nog een kans op het hoogste niveau in Engeland. Maar ook dit keer kregen Fer en zijn ploeggenoten het niet voor elkaar om in de Premier League te blijven.

Praat Mee!