Elia neemt aanbieding Feyenoord in beraad

Voormalig Oranje-international Eljero Elia zou weleens de nieuwe linksbuiten van Feyenoord kunnen worden. De aanvaller van Werder Bremen mag vertrekken uit Duitsland en heeft een contractvoorstel van de Rotterdammers in beraad genomen, zo meldt De Telegraaf.

Elia moet in De Kuip de jeugdige Jean-Paul Boëtius opvolgen, die voor 2,5 miljoen euro vertrekt naar het Zwitserse FC Basel. De jeugdinternational maakte op 28 oktober 2012 zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord tijdens de Klassieker tegen Ajax (2-2). Ondanks een wervelende start van zijn carrière belandde Boëtius vorig seizoen op de bank en dat heeft hem doen besluiten om zijn heil ergens anders te zoeken.

Feyenoord is ondertussen druk op zoek naar een vervanger en lijkt beet te hebben in Noord-Duitsland, waar Elia bij Werder op een zijspoor is beland. De 28-jarige Nederlander is naarstig op zoek naar een nieuwe werkgever en heeft reeds een vorstelijk aanbod uit het Midden-Oosten op zak. Desondanks wil Elia graag luisteren naar wat Feyenoord hem te bieden heeft. De 28-voudig international mag voor ongeveer drie miljoen euro vertrekken bij de viervoudig kampioen van Duitsland.

Praat Mee!