Ontbreken Fer voedt geruchten over vertrek uit Londen

Leroy Fer heeft zondag de oefenwedstrijd tegen Atalanta Bergamo aan zich voorbij laten gaan. De fysiek sterke middenvelder van Queens Park Rangers werd aan de kant gehouden door trainer Chris Ramsey, omdat een transfer in de maak is. Fer staat onder andere in de belangstelling van Sunderland.

Ramsey ging tegenover de BBC kort in op de situatie van de Oranje-international. ‘Er is veel belangstelling’, liet de Engelse oefenmeester weten. ‘Het is het gevolg van onze financiële situatie. Als het bod goed is, is de kans groot dat we de speler laten gaan.’

PSV

Na één seizoen lijkt Fer zodoende alweer te vertrekken uit Londen. De Nederlander van Antilliaanse afkomst kwam vorig jaar zomer over van Norwich City, waarmee hij in het seizoen 2013/2014 degradeerde uit de Premier League. Bij QPR herhaalde Fer dat kunstje. Sindsdien is de oud-Feyenoorder op zoek naar een nieuwe club die op het hoogste niveau actief is. PSV leek nog even in de markt te zijn voor de rechtspoot, maar de landskampioen ontkende tegenover het Eindhovens Dagblad bezig te zijn met de komst van Fer.

Praat Mee!