Eerste uitzending Voetbal Inside: Genee vreest Boskamp

Vanavond om 20.30 uur is de eerste uitzending van Voetbal Inside te zien. Het programma is een vervolg van Voetbal International, met de gebruikelijke tafelheren Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Het programma is te zien op RTL 7. De naam van Voetbal International is veranderd omdat er een conflict ontstond tussen het blad, dat het programma sponsorde, en de zender. Onder andere de journalisten van VI zouden te weinig aan woord zijn gekomen.

Genee heeft aan Metro-nieuws uitgelegd wat er zal veranderen in het programma. ‘Het decor is enigszins aangepast, we hebben een nieuwe vormgeving en Danny Vera speelt andere muziek. Daarnaast is de ‘De Speler van de week’ in een nieuw jasje gestoken. Na elke speelronde mogen de kijkers bepalen wie de speler van de week wordt. Op vrijdag gaat verslaggever Simon Zijlemans naar de beste voetballer toe om de prijs uit te reiken. Voor de rest is de succesvolle formule grotendeels hetzelfde.’

Voetbal Inside Platform

Nieuw is dat het programma nu ook een eigen website heeft, dat overigens qua layout ‘verdacht’ veel lijkt op Onze11.nl. Er wordt onder andere nieuws op gepost, bezoek de pagina hier.

Vrees voor water Boskamp

Genee heeft zin in het nieuwe seizoen. Angst voor opmerkingen over zijn te korte kapsel is er niet, meer voor Jan Boskamp. ‘Het kapsel heeft me alleen maar sterker gemaakt. Ik ben alle schaamte voorbij. Ik vrees meer het water van Jan Boskamp (de regelmatige gast gooit regelmatig een glas water richting Genee, red.).’

Nieuwe studio Voetbal Inside

Praat Mee!