VIDEO | Mourinho gaat tekeer tegen knappe fysio

Het leven van Eva Carneiro, beter bekend als de knappe fysiotherapeute van Chelsea, gaat niet altijd over rozen. De 41-jarige Gibraltarese met Spaanse roots krijgt doorgaans veel positieve berichten van mannelijke voetbalfans, maar dit weekend stond ze even negatief in de hoofdrol.

Chelsea-manager José Mourinho was laaiend op Carneiro toen ze bij een 2-2 stand tegen Swansea City, zonder te overleggen, het veld inspurtte om Eden Hazard te behandelen. De Belgische vleugelspeler bleef na een duel op de grond liggen en moest na zijn behandeling, zoals gebruikelijk, buiten de lijnen blijven totdat de scheidsrechter hem weer toestemming gaf om het veld te betreden.

De Londenaren moesten in de slotfase daardoor korte tijd verder met negen man, nadat doelman Thibaut Courtois eerder in de wedstrijd een rode kaart had gekregen. Chelsea slaagde er vervolgens niet in om de winnende treffer te forceren. Als het aan Mourinho had gelegen, dan had Hazard nooit behandeld mogen worden.’Ik weet zeker dat er niets serieus aan de hand was met Eden. Hij kreeg een tikje, maar was vooral moe’, zei de gefrustreerde Portugees in de catacomben van Stamford Bridge.

Carneiro krijgt bijval van publiek

Carneiro kon na afloop van de wedstrijd rekenen op de steun van het publiek, en dat deed haar goed. ‘Ik wil het publiek graag bedanken voor de overweldigende steun. Dit waardeer ik zeer’, schreef Carneiro op haar Facebook account.

Praat Mee!