Clasie loopt wederom blessure op bij rentree

De rentree van Jordy Clasie is niet geheel volgens plan verlopen. De Oranje-international raakte maandagavond wederom geblesseerd tijdens een duel van Southampton onder 21 met de beloften van Manchester City (2-2). Over de ernst van de blessure is nog niets bekend.

Clasie gaf in de eerste helft nog de assist bij de 1-0 van Marcus Barnes, voordat het vroeg in de tweede helft mis ging. City-speler Brandon Barker werd uit balans gebracht en botste vervolgens tegen Clasie op, die daarna op de grond bleef liggen. De oud-Feyenoorder moest de strijd direct staken.

Dat was een flinke smet op de avond, want Clasie was juist net hersteld van een hamstringblessure, die hij opliep in de heenwedstrijd van de Europa League tegen Vitesse (3-0 winst). Southampton maakte na afloop van de wedstrijd melding van de blessure van Clasie, maar deed verder geen mededelingen over zijn kwetsuur. Wat hem precies mankeert, is dan ook niet duidelijk. De 24-jarige middenvelder liet op zijn Twitter account alleen weten blij te zijn met zijn rentree.

Praat Mee!