Update | Kazim verscheurde boete voor parkeren op invalidenplaats

Feyenoord maakte vorige week bekend dat Martijn Krabbendam, verslaggever van Voetbal International, niet langer meer interviews af mag nemen met de spelers, technische staf en het bestuur van de club. De Feyenoord-watcher reageerde maandagavond bij het programma Natafelen met Kees op de boycot van de Rotterdammers.

Krabbendam geeft toe dat hij fouten heeft gemaakt, maar benadrukt ook dat er heel veel dingen zijn die hij niet publiceert. ‘We vergeten allemaal één ding: ik schrijf niet op bij wie de politie thuis is geweest. Ik schrijf niet op wie op een invalidenparkeerplaats gaat parkeren en vervolgens lachend de boete verscheurt. En ik schrijf ook niet op wie na een wedstrijd nog even een toernooitje met vrienden gaat spelen. Ik schrijf heel veel wat er gebeurt niet op en noem er ook geen namen bij’, zei de journalist van VI.

‘Als je dan valt over wat er in een interview niet gewijzigd wordt… Die 48.321 wijzigingen hebben we afgelopen jaren wél doorgevoerd. Vallen ze over drie kleine dingen. Prima, ik heb geen spelers nodig voor verhalen. Maar jammer is het wel’, vervolgde Krabbendam, die met stijgende verbazing keek naar een interview van Dirk Kuyt. ‘Dat zo’n international vierenhalve minuut over mij vol staat te praten. Waar gaat het allemaal over?! Dat is toch veel eer, vind ik’, aldus Krabbendam.

Update 11 augustus 16.43 uur

De speler van Feyenoord die zijn auto op een invalidenplaats had geparkeerd en vervolgens lachend de boete verscheurde, blijkt Colin Kazim-Richards te zijn. Dat weet het Twitterfenomeen @DuBlanqeBogarde. Hij deed via het sociale medium een oproep om de identiteit van de Feyenoord-speler te achterhalen en kreeg vandaag het antwoord van een anonieme bron. Dat is allemaal het gevolg van de uitspraak die VI-verslaggever maandagavond deed bij het FOX Sports-programma Natafelen met Kees.

Praat Mee!