Ziyech blijft nog één jaar bij FC Twente: ‘Daarna ben ik klaar voor het buitenland’

Ondanks dat VFL Wolfsburg kortstondig interesse had in Hakim Ziyech, heeft de 22-jarige middenvelder besloten nog één jaar bij FC Twente te blijven. Dat heeft de voormalig Nederlands jeugdinternational bekend gemaakt tegenover TC/Tubantia.

‘Aan het einde van dit seizoen heb ik dan 3,5 jaar in de Eredivisie gespeeld en ben ik klaar voor het buitenland’, zegt Ziyech, die woensdagavond aan zijn tweede seizoen bij de Tukkers begint. FC Twente reist dan af naar Groningen voor de uitwedstrijd tegen de bekerwinnaar van het vorige seizoen. Het besluit van Ziyech stond overigens al een tijdje vast, zo vertelt hij. ‘Ik had al besloten dat ik graag een tweede jaar bij Twente wilde spelen’, aldus de oud-speler van sc Heerenveen.

Ziyech heeft het nog altijd uitermate naar zijn zin in Enschede. ‘Ik vind het prettig hier, voel me thuis, ik zou daarom ook niet echt zin hebben om te vertrekken. Ik kijk uit naar het seizoen, een oefenduel tegen Schalke is niet verkeerd, maar ik wil graag ergens om spelen’, laat de Marokkaanse Nederlander weten.

Praat Mee!