Compagnon van Clasie: ‘Hij zal goed in ons team passen’

Jordy Clasie wordt sinds zijn overstap naar Southampton geteisterd met blessures. Eerst kreeg de international een blessure aan het bovenbeen ten gevolge van het nieuwe, zwaardere tempo bij The Saints en gisteren botste de kleine middenvelder tijdens een oefenwedstrijd met het reserve team ongelukkig tegen de tegenstander aan. Zijn compagnon op het middenveld Victor Wanyama denkt toch dat Clasie de verwachtingen waar kan maken. 

In gesprek met The Daily Echo spreekt Wanyama over zijn nieuwe ploeggenoot. ‘Ik denk dat hij een goede speler is. Hij leert snel en hij zal goed bij ons passen, ook al is de Premier League heel anders,’ zo zegt de Keniaan over de opvolger van de naar Manchester United vertrokken Morgan Schneiderlin.

‘Morgan was goed en een sleutelspeler in ons team, maar we moeten vooruitkijken en daar hebben we nu Clasie voor. We hebben nog steeds een geweldig team en we hebben tegen Newcastle United laten zien dat we ook zonder Morgan goed kunnen spelen,’ sluit de robuuste middenvelder af.

Praat Mee!