Sabia geeft het eindelijk toe: ‘Het is uit met Rafael’

Even leek het erop dat alles weer koek en ei was tussen Sabia Engizek en Rafael van der Vaart, maar inmiddels is het hoge woord er toch uit: ‘Het is uit’, vertelt Sabia in een exclusief interview met weekblad Privé.

‘Niet al zes weken, zoals wel is beweerd, maar deze week hebben we tegenover elkaar telefonisch uitgesproken dat een relatie voor ons op dit moment moeilijk is vol te houden’, zegt de ex-vriendin van Van der Vaart. Waarschijnlijk heeft de breuk alles te maken met de transfer van Van der Vaart naar Real Betis. Sabia, die nog altijd in Hamburg woont, zou niet naar Spanje willen verhuizen, waardoor een relatie niet meer in stand te houden is.

‘We houden nog steeds van elkaar. Soms is van elkaar houden niet genoeg om bij elkaar te kunnen zijn’, gaat Sabia ook bij het Duitse OK Magazin in op de breuk, die vanwege de zwangerschap van Sabia extra pijnlijk is. Ze verwacht in februari volgend jaar te bevallen van haar eerste kindje met Van der Vaart. Maar dat gaat Raf allemaal niet van dichtbij meemaken.

‘Door de nieuwe situatie gaat Rafael mijn zwangerschap, en de geboorte, op afstand volgen. Ja, dat is de trieste consequentie…’, sluit Sabia af.

Praat Mee!