Jong Oranje-speler hoopt op transfer naar Engeland

Kyle Ebecilio hoopt nog deze transferperiode te vertrekken bij FC Twente. De jeugdinternational behoorde voor de wedstrijd met FC Groningen niet tot de wedstrijdselectie van de club uit Enschede. Twente is bereid om hem voor de juiste prijs te laten gaan.

Interesse is er overigens genoeg voor Ebecilio. Eerder al informeerde AZ naar de middenvelder, maar de club uit Alkmaar lijkt inmiddels te zijn afgehaakt. Een overgang naar Engeland lijkt waarschijnlijker. Queens Park Rangers toonde al eerder interesse voor de 21-jarige speler, maar leek te zijn afgehaakt toen de overgang van Leroy Fer naar Sunderland niet doorging. Volgens het dagblad TC Tubantia is hij echter nog altijd een optie voor de degradant.

Ook Nottingham Forest is in de race voor de handtekening van FC Twente-speler. Eerder al liet de zaakwaarnemer van Ebecilio weten dat een transfer naar de Championship club niet echt een logische optie was. Maar van deze opvatting lijkt het kamp van de Jong Oranje-speler inmiddels teruggekomen.

Praat Mee!