Jack van Gelder wil best eens aanschuiven bij Voetbal Inside: ‘Waarom niet?’

Het is goed mogelijk dat Jack van Gelder binnenkort te gast is bij het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside. Dat heeft de presentator en radiocommentator, die half september de NOS verlaat voor Sport1, laten weten aan Radio 538-dj Frank Dane.

Frank Kjærby Jensen, zoals zijn echte naam luidt, belde Van Gelder dinsdagochtend op en vroeg hem onder andere of hij ervoor openstaat om eens aan te schuiven bij Voetbal Inside, dat afgelopen maandag is begonnen aan het nieuwe televisieseizoen. ‘Ja hoor, ik kom wel een keer langs. Waarom niet?’, zei de 64-jarige Amsterdammer in de radioshow van Dane.

Met die toezegging op zak belde Dane vervolgens Wilfred Genee op. ‘Ik had de indruk dat Jack er wel zin in heeft, ha ha!’, reageerde de presentator van Voetbal Inside op de open sollicitatie van Van Gelder. ‘Ik zou het hartstikke leuk vinden als Jack een keer langskomt. Alleen ik hoop dat het mag. We deden gisteren (maandag, red.) de uitzending en we hebben normaal gesproken altijd een samenwerkingsverband met Sport1, maar dat blijkt niet meer het geval te zijn. Ik weet niet hoe gevoelig het nu ligt’, hield Genee wel nog een slag om de arm.

Praat Mee!