Raiola sluit vertrek Van der Wiel uit: ‘Onzin!’

Twee weken geleden kreeg Gregory van der Wiel nog te horen dat hij moest vertrekken bij Paris Saint-Germain. Chelsea en Manchester United doken meteen bovenop de rechtsback van het Nederlands elftal, maar hij wilde zelf dolgraag in Parijs blijven. En dat gaat ook gebeuren, zo geeft zijn zaakwaarnemer Mino Raiola aan in gesprek met de NOS. De voormalige pizzabakker kan bevestigen dat er inderdaad een nieuw contract voor Van der Wiel klaarligt.

Het Franse medium Le Parisien meldde woensdag al dat de Franse clubleiding van gedachten is veranderd. PSG heeft Van der Wiel een aanbod gedaan om zijn eenjarige contract te verlengen tot de zomer van 2018. Zo lijkt alles toch te lopen zoals Van der Wiel het had gewild. De komst van rechtsback Serge Aurier leek aan het begin van de zomerse transfermarkt nog roet in het eten te gooien van de 27-jarige Amsterdammer, die volgens diverse Franse media op de nominatie stond om verkocht te worden.

‘Onzin’, spreekt Raiola die berichtgeving tegen. ‘Sterker nog, de club wil zijn contract openbreken. Van der Wiel hoeft zich geen zorgen te maken’, verzekert de spelersmakelaar. (Foto: Dmitrij Nejmyrok, Wiki Commons)

Praat Mee!